Soulsister Tribe blog: Verandering

Verandering

Je hebt een baan met leuke collega’s, zekerheid en fijne arbeidsvoorwaarden maar je bent toch al een tijdje niet meer happy. Je wilt eigenlijk iets anders maar hebt het gevoel dat het al te laat voor is voor verandering. Veranderen van baan en functie brengt immers veel onzekerheid met zich mee.

‘Ga ik er op achteruit qua salaris? Ik weet niet wat ik wil. Wat als ik het toch niet leuk vind?’ En nog erger: ‘Wat als ik het niet kan?’

Vijf jaar later heb je nog steeds hetzelfde gevoel en dezelfde gedachten. Had je vijf jaar geleden maar de beslissing genomen om iets anders te doen. Je bedenkt je dat het nu écht te laat is om over te stappen. Je hebt een hoop verantwoordelijkheden en hoe moet je dat dan gaan doen?

Tien jaar later doe jij nog steeds werk waar jij geen energie van krijgt. Je verschijnt iedere dag met tegenzin en kan niet wachten tot je weer naar huis kunt. Je ergert je aan van alles, maar hebt nog steeds het gevoel dat je gebonden bent aan wat je nu doet.

Wil je dat dit de rest van jouw werkleven zo door gaat? Natuurlijk niet.

Als geen ander weten Soulsister Tribe coaches Saskia en Stéphanie waar jij doorheen gaat. Saskia heeft in de reisbranche gewerkt en op financiële afdelingen. Ze was goed in haar werk, maar haalde er geen energie uit. Toen ze eenmaal besloot haar hart te volgen was haar leven binnen no time zoals zij het voor zich zag. 

Stéphanie werkte als brandmanager bij een e-commerce bedrijf uit de Twinkle 500. Ze heeft iedere uitdaging uit haar functie gehaald die er maar uit te halen viel, maar voelde aan alles dat het na tien jaar tijd was voor een complete carrière switch. Het besef kwam dat er nooit een makkelijk moment zou komen en de volgende maand was alles anders.

De belemmerende gedachten die je hebt, zijn niet per definitie waar. Bel Soulsister Tribe om jouw situatie te bespreken en hoe wij jou kunnen begeleiden in jouw proces van verandering; richting het leven dat jij wenst voor jezelf.

Add A Comment