Soulsister Tribe Testimonials

In de Tribe testimonials lees je reviews van anderen over de coaching programma’s bij Soulsister Tribe. Zelf ook een Soulsister Tribe testimonial toevoegen? Voel je vrij om deze te delen.

 • Ik zat vaak vast in mijn hoofd. Saskia heeft mij helpen groeien om het licht in mijzelf weer te laten stralen. Ik voelde dat ik ergens heen wilde maar iets mij blokkeerde om die stap te zetten. Ik kon al goed mijn emoties “voelen” maar zij heeft mij geleerd de diepere laag te ervaren...... ik mocht er helemaal naar toe gaan. Dit is okey en het mag er zijn. Ik voel mij nu meer in balans en als er struggles zijn bekijk, leer en ervaar ik ze nu van een andere kant waardoor ik weer eerder in balans ben en door kan gaan met “echt“ leven! Bedankt lieve Saskia voor deze mooie reis die ik samen met jou mocht afleggen.⠀

  Lynn Soulsister Transformatie Programma
 • Het coaching programma wat ik met Stephanie heb gedaan, heeft mij onwijs geholpen. Het heeft voor mij betekent dat ik meer rust vind, beter kan accepteren wat er om mij heen gebeurt, patronen die mij belemmeren kan loslaten, beter naar mijn gevoel kan luisteren en vooral leef in het nu. Een win-win vooral voor mezelf maar ook voor mijn omgeving:-) Absoluut een aanrader!

  Leigh Soulsister Transformatie Programma
 • Wat een ervaring bij Soulsister Tribe. Samen met Stephanie heb ik de Magische bewustzijnsreis gedaan. Echt een magische ervaring. Even terug naar de kern van je gevoel. Met geweldige begeleiding, vol aandacht en alles tot in de puntjes geregeld. Het is elke euro waard om snel en effectief weer terug te komen in jou creatie kracht. Dankjewel lieve Stephanie voor wie je bent en hoe je mij hebt bijgestaan in mijn innerlijke reis.

  Merlijn Magische Bewustzijnsreis
 • Ik heb online een prachtige Helende Reis mogen doormaken met mijn lievelings Soulsister Stéphanie. Vanaf het eerste moment voelde ik me erg op mijn gemak en ik ben mega dankbaar voor alle liefdevolle hulp en begeleiding die ze me gaf om open, eerlijk en nieuwsgierig naar mezelf te blijven kijken. Zo vrij van oordeel dat ze mij wist uit te nodigen hetzelfde te doen.Dankzij de veilige omgeving die ze weet te creëren heb ik in alle kwetsbaarheid stukken mogen oplossen waar ik al tijden tegen aan liep. Ik kan iedereen die hulp kan gebruiken mbt zelfontwikkeling deze prachtige vrouw(en) aanraden.

  Ferry Helende Reis
 • Ik had Saskia een vraag gesteld via instagram. Om mij zo goed mogelijk antwoord te willen geven heeft Saskia mij gebeld. Het was een heel helder, warm en liefdevol gesprek, ze vertelde mij precies wat ik moest horen. Ik resoneerde helemaal met haar woorden. Mijn verwerkingsproces werd gelijk in gang gezet. Na ons gesprek moest het echt even landen. Ik kon het ook niet gelijk navertellen (nog steeds niet) Haar woorden hadden hun plekje al gevonden in mij en met mijn hoofd kon ik daar niet bij. Het is fijn om te weten dat ik Saskia altijd mag bellen als ik er zelf niet uitkom.

  Silvana Telefonische Soulsister Sessie
 • Magic it is!

  Joyce Magische Bewustzijnsreis
 • 2018 was voor mij een jaar met veel veranderingen. Na meer dan 8 jaar werkzaam te zijn geweest bij een advocatenkantoor in Arnhem, heb ik er voor gekozen een nieuwe uitdaging in Den Haag aan te gaan. Dat betekende dus niet alleen een nieuwe baan, maar ook verhuizen naar de andere kant van het land.

  Toen ik werd gevraagd of ik interesse had om ‘proefcliënt’ te zijn bij Saskia heb ik dus geen moment geaarzeld deze kans aan te grijpen. In een periode met veel veranderingen voelde dit voor mij als een buitenkans.

  Vanaf het moment dat ik met Saskia kennis heb gemaakt, voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Tijdens de eerste sessie kwamen we al snel tot de conclusie waar ik tijdens de sessies aan wilde gaan werken. Minder nadenken en piekeren! En eerlijk is eerlijk, ik kan niet anders dan concluderen dat door het toepassen van bepaalde technieken, ik met de 4 sessies meer heb bereikt dan ik ooit had verwacht. Ik heb er tijdens de coaching bewust voor gekozen te leven vanuit de vrije zelf. Voor mij betekent dit dat ik sinds de coaching bijna nooit meer pieker, minder druk ben in mijn hoofd, de rust heb gevonden en veel meer geniet van het hier en nu. Ik pas hetgeen ik tijdens de sessies heb geleerd nog steeds toe.

  Saskia is een top coach en stond altijd voor mij klaar. Ik ben haar erg dankbaar (en uiteraard ook degene die mij aan haar heeft voorgesteld!) deze coaching te hebben mogen meemaken. Ik kan het iedereen aanraden!

  Sanne, 34 Soulsister Transformatieprogramma
 • Stephanie zorgt voor een veilige en warme omgeving tijdens de helende reis sessies die ik met haar heb mogen doen. Onderwerpen waar ik me in eerste instantie voor schaamde waren volledig welkom en zij heeft mij geholpen te ervaren wat er nu echt speelde op diepere lagen.

  De helende reis die zij begeleid heeft mij geholpen los te laten en te vergeven. Hierdoor sta ik vrij en met zelfvertrouwen in het leven. Ik raad iedereen Stephanie aan als therapeut wanneer je klaar bent om jezelf te ontmoeten en wilt helen wat je niet meer dient.

  Tamara Helende Reis
 • Stéphanie heeft mij in 2017 enorm geholpen tijdens de periode dat ik door een burn-out uitviel op mijn werk. Door de vragen die ze stelde en door de fijne energie die ze geeft heb ik deze periode als heel leerzaam en heilzaam ervaren.

  Door de opleiding tot Doorbraakcoach die Stephanie volgde en ze enthousiast over haar ervaringen vertelde hoorde ik zoveel mooie dingen die ik zelf ook wel zou willen ervaren en integreren in mijn leven om nog moeitelozer te leven.

  Ik ging het coaching traject aan van 12 weken en waarbij ik 4 sessies van 2,5 uur boekte en me wekenlang kon onderdompelen in zelfonderzoek, praktische oefeningen visualisaties. Er waren veel verschillende tools die ze kon inzetten bij verschillende situaties. Ondanks dat ik veel heb gedaan op dat gebied zaten er zulke interessante oefeningen tussen die me snel naar de kern brachten.

  Het heeft me absoluut meer rust en verdere verruiming van bewustzijn opgeleverd en gebruik nog steeds vaak de tools die ik aangereikt heb gekregen.

  Het zichtbare en onzichtbare weet Stephanie op mooie heldere en pure wijze over te brengen zonder belerend te zijn. Ze wist precies te geven en te doen wat zinvol was voor dat moment.

  Ik zou haar zeker aanraden als je wilt groeien in wie je als je persoon bent en je dichter wilt komen bij innerlijke vreugde wil ervaren.

  Henriette Soulsister Transformatie Programma
 • Wat heb ik geleerd van de sessies bij Saskia. Ik dacht altijd, mijn moeder was een piekeraar. Ik ben gewoon erfelijk belast en dat moet ik maar accepteren. Totdat er een moment komt, dat je er echt fysiek last van krijgt van al die beren op de weg zien. Bij mij was het resultaat dat ik nachten uren wakker lag. En het lijkt wel naarmate je ouder wordt, dat die beren steeds groter worden. Je kan dan naar de dokter gaan en vragen om een pilletje, maar daar haal ik het probleem natuurlijk niet mee weg.

  Vervolgens was voor mijn moeder het spreekwoord: “wie goed doet, goed ontmoet” van toepassing. Alleen zij nam dat wel heel letterlijk. Ze cijferde zich altijd weg. Ze was daardoor volgens mij ook niet altijd een gelukkige vrouw, maar voor mij was zij mijn voorbeeld. Ik kopieerde haar gedrag. Op nare momenten, bijvoorbeeld ruzies, slikte ik alles weg. Maakte me “onzichtbaar”. Dat deed zij toch altijd ook. Vervolgens dacht ik dan ben ik het maar kwijt. Maar al die nare herinneringen sla je natuurlijk wel op. En op sommige momenten komen, die uiteindelijk toch weer naar boven.

  Bij mij ging het zover, dat toen ik ging scheiden, mijn moeder pas na enkele maanden daarvan op de hoogte bracht. Ik dacht haar hierdoor te sparen. En ik kon haar verdriet hierom ook niet erbij hebben.

  Hetzelfde deed ik toen ik de diagnose borstkanker kreeg. Ik heb haar niets verteld, omdat ik haar ook toen wilde sparen.

  Hoe naar is dit eigenlijk! Doordat ik me óók zo gedraag, creëer ik misschien hetzelfde bij mijn eigen kinderen. Dan hoor ik ook niks, terwijl ik eigenlijk juist zou willen helpen, zodra zij in een nare situatie terecht komen.

  Wat mij enorm heeft geholpen bij de sessies van Saskia is dat ik me beter leer te ontspannen door geen nare gedachtes toe te laten en dat elke gedachte die je hebt niet op waarheid gebaseerd is. Vervolgens merk ik dat ik me minder kwetsbaar voel zodra iemand mij pijn doet door een vervelende opmerking. Ik kan er nu meestal een andere betekenis aan geven. Heb ook niet meer zo te behoefte om te slikken en kom meer voor mezelf op.

  Jammer dat mijn moeder dit nooit heeft gedaan. Ben blij dat ik op m’n 63e inzie, dat dit bijdraagt aan een gelukkig leven. En niet alleen denk, als m’n dierbaren maar gelukkig zijn dan ben ik dat ook. Ik realiseer me, dat het vooral ook belangrijk is, dat ik zelf gelukkig ben.

  Wat ben ik blij dat ik deze coaching heb kunnen doen. Ik dacht in eerste instantie moet ik dit nu wel doen bij m’n eigen dochter. Staat ze niet te dichtbij en wil ik dit soort dingen wel met haar bespreken, maar juist bij iemand die je helemaal vertrouwt, maakt het zo bijzonder mooi.

  Ik bof maar dat ik nu twee dochters heb, waarbij ik m’n verhaal kwijt kan.

  Til, 63 Soulsister Transformatieprogramma
 • Een enorm fijne sessie gehad met Stephanie. Zij heeft mij een gevoel van veiligheid en warmte gegeven wat een positief effect had op hoe ik de reis ben begonnen. Persoonlijk vond ik het lastig mijn gedachten los te laten en vanuit mijn gevoel te ervaren wat er nog zit. Met de fijne begeleiding toch tot mijn gevoel gekomen en een deel hiervan kunnen verwerken en vergeven. Wat een bijzonder gevoel!

  Suzanne Helende Reis
 • Stéphanie is een empathische en liefdevolle coach, waardoor ik me direct op me gemak voel. Daardoor kan en mag alles er zijn zoals het zich aandient.

  Door haar scherpe vragen lukt het mij om de diepere lagen te ontdekken die onder mijn vraagstuk verborgen lagen. Naast haar scherpe opmerkzaamheid is ze ook nog eens een geweldige vrouw met een groot en warm hart.

  Tamara, 34 Soulsister Sessies
 • Wat een enorm cadeau was de sessie met Stephanie. Ik voel me nog steeds lichter, en er kwam een wijsheid uit mezelf omhoog die ik met praten/analyseren niet bereik. Daardoor kan ik er ook veel meer mee, omdat er op een diepere, onbewuste laag verandering is ingezet. Supergaaf om mee te maken, ben er helemaal vol van! Stephanie is een liefdevolle, open en oordeelvrije coach en een heel fijn mens. De SoulSisters samen zijn een warm bad. Hoop dat ze veel vrouwen mogen bereiken!

  Jorien, 35 Helende Reis
 • Mijn ervaring met jou, Saskia als mijn life coach was iets waar ik keer op keer naar uitkeek. De sessies met Saskia voelen als een warm bad. Haar professionaliteit, adviezen en luisterend oor kan ik iedereen aanraden. Om iemand te vertrouwen en volledig binnen te laten is iets kwetsbaars, maar Saskia prikt hier heel zorgvuldig en vertrouwd doorheen.

  Ik heb veel geleerd van Saskia en pas de oefeningen en leerpunten nog dagelijks toe. Eén van de belangrijkste is "Niet direct te anticiperen op je eerste emotie in een kwetsbare situatie".. Geef het rust en denk na over hoe je echte gevoel daadwerkelijk spreekt en voelt. Ga naar de kern en uit je vanuit daar. Deze pas ik werkelijk elke dag nog toe.

  Nogmaals, duizend maal dank. Dit was slechts een highlight. Ik ben je eeuwig dankbaar! Oprecht!

  Kay, 30 Soulsister Transformatie Programma
 • Onlangs heb ik bij Stephanie Hulleman een helende reis mogen (mee)maken. Het is zo bijzonder te ervaren dat je onbewuste in dit proces met herinneringen en gevoelens komt waarvan ik mij niet bewust was dat er lading op zat. Na afloop ervaarde ik nieuwe ruimte en energie. Wat mij zeker geholpen heeft waren de rust en doortastendheid van Stephanie. Ik voelde mij in goede handen en kon mij daardoor overgeven aan dit proces. Dank daarvoor Stephanie!👍🏼🙏🏼✨

  Laurence Helende Reis
 • Ik heb een hele goede ervaring gehad bij Soulsister Tribe. Na mijn coaching bij Stephanie ben ik mij meer bewust geworden van mijn patronen en waar dit vandaan komt. Ook kan ik beter in het NU leven waardoor ik minder stress ervaar. Hele fijne vibe, zeker een aanrader!

  Kimberley, 33 Soulsister Transformatie Programma
 • De helende reis bij Soulsister Tribe is echt een aanrader. De ruimte is prettig en je wordt op een relaxte manier door de sessie gecoacht. Wat ik er het prettigst aan vond is dat het heel intens is maar niet zwaar voelt. Ik liep er met een opgelucht en licht gevoel vandaan. Thanks girls!

  Jessica Helende Reis

Soulsister Tribe nieuwtjes ontvangen?

Wees de eerste die het hoort wanneer er nieuwe mogelijkheden zijn voor jouw ontwikkeling bij Soulsister Tribe. Je ontvangt direct een code voor 10% korting in de Soulsister Shop.