Soulsister Tribe Testimonials

In de Tribe testimonials lees je reviews van anderen over de coaching programma’s bij Soulsister Tribe. Zelf ook een Soulsister Tribe testimonial toevoegen? Voel je vrij om deze te delen.

 • Het coaching programma wat ik met Stephanie heb gedaan, heeft mij onwijs geholpen. Het heeft voor mij betekent dat ik meer rust vind, beter kan accepteren wat er om mij heen gebeurt, patronen die mij belemmeren kan loslaten, beter naar mijn gevoel kan luisteren en vooral leef in het nu. Een win-win vooral voor mezelf maar ook voor mijn omgeving:-) Absoluut een aanrader!

  Leigh Soulsister Transformatie Programma
 • Wat een ervaring bij Soulsister Tribe. Samen met Stephanie heb ik de Magische bewustzijnsreis gedaan. Echt een magische ervaring. Even terug naar de kern van je gevoel. Met geweldige begeleiding, vol aandacht en alles tot in de puntjes geregeld. Het is elke euro waard om snel en effectief weer terug te komen in jou creatie kracht. Dankjewel lieve Stephanie voor wie je bent en hoe je mij hebt bijgestaan in mijn innerlijke reis.

  Merlijn Magische Bewustzijnsreis
 • Ik heb online een prachtige Helende Reis mogen doormaken met mijn lievelings Soulsister Stéphanie. Vanaf het eerste moment voelde ik me erg op mijn gemak en ik ben mega dankbaar voor alle liefdevolle hulp en begeleiding die ze me gaf om open, eerlijk en nieuwsgierig naar mezelf te blijven kijken. Zo vrij van oordeel dat ze mij wist uit te nodigen hetzelfde te doen.Dankzij de veilige omgeving die ze weet te creëren heb ik in alle kwetsbaarheid stukken mogen oplossen waar ik al tijden tegen aan liep. Ik kan iedereen die hulp kan gebruiken mbt zelfontwikkeling deze prachtige vrouw(en) aanraden.

  Ferry Helende Reis
 • Magic it is!

  Joyce Magische Bewustzijnsreis
 • Stephanie zorgt voor een veilige en warme omgeving tijdens de helende reis sessies die ik met haar heb mogen doen. Onderwerpen waar ik me in eerste instantie voor schaamde waren volledig welkom en zij heeft mij geholpen te ervaren wat er nu echt speelde op diepere lagen.

  De helende reis die zij begeleid heeft mij geholpen los te laten en te vergeven. Hierdoor sta ik vrij en met zelfvertrouwen in het leven. Ik raad iedereen Stephanie aan als therapeut wanneer je klaar bent om jezelf te ontmoeten en wilt helen wat je niet meer dient.

  Tamara Helende Reis
 • Stéphanie heeft mij in 2017 enorm geholpen tijdens de periode dat ik door een burn-out uitviel op mijn werk. Door de vragen die ze stelde en door de fijne energie die ze geeft heb ik deze periode als heel leerzaam en heilzaam ervaren.

  Door de opleiding tot Doorbraakcoach die Stephanie volgde en ze enthousiast over haar ervaringen vertelde hoorde ik zoveel mooie dingen die ik zelf ook wel zou willen ervaren en integreren in mijn leven om nog moeitelozer te leven.

  Ik ging het coaching traject aan van 12 weken en waarbij ik 4 sessies van 2,5 uur boekte en me wekenlang kon onderdompelen in zelfonderzoek, praktische oefeningen visualisaties. Er waren veel verschillende tools die ze kon inzetten bij verschillende situaties. Ondanks dat ik veel heb gedaan op dat gebied zaten er zulke interessante oefeningen tussen die me snel naar de kern brachten.

  Het heeft me absoluut meer rust en verdere verruiming van bewustzijn opgeleverd en gebruik nog steeds vaak de tools die ik aangereikt heb gekregen.

  Het zichtbare en onzichtbare weet Stephanie op mooie heldere en pure wijze over te brengen zonder belerend te zijn. Ze wist precies te geven en te doen wat zinvol was voor dat moment.

  Ik zou haar zeker aanraden als je wilt groeien in wie je als je persoon bent en je dichter wilt komen bij innerlijke vreugde wil ervaren.

  Henriette Soulsister Transformatie Programma
 • Een enorm fijne sessie gehad met Stephanie. Zij heeft mij een gevoel van veiligheid en warmte gegeven wat een positief effect had op hoe ik de reis ben begonnen. Persoonlijk vond ik het lastig mijn gedachten los te laten en vanuit mijn gevoel te ervaren wat er nog zit. Met de fijne begeleiding toch tot mijn gevoel gekomen en een deel hiervan kunnen verwerken en vergeven. Wat een bijzonder gevoel!

  Suzanne Helende Reis
 • Stéphanie is een empathische en liefdevolle coach, waardoor ik me direct op me gemak voel. Daardoor kan en mag alles er zijn zoals het zich aandient.

  Door haar scherpe vragen lukt het mij om de diepere lagen te ontdekken die onder mijn vraagstuk verborgen lagen. Naast haar scherpe opmerkzaamheid is ze ook nog eens een geweldige vrouw met een groot en warm hart.

  Tamara, 34 Soulsister Sessies
 • Wat een enorm cadeau was de sessie met Stephanie. Ik voel me nog steeds lichter, en er kwam een wijsheid uit mezelf omhoog die ik met praten/analyseren niet bereik. Daardoor kan ik er ook veel meer mee, omdat er op een diepere, onbewuste laag verandering is ingezet. Supergaaf om mee te maken, ben er helemaal vol van! Stephanie is een liefdevolle, open en oordeelvrije coach en een heel fijn mens. De SoulSisters samen zijn een warm bad. Hoop dat ze veel vrouwen mogen bereiken!

  Jorien, 35 Helende Reis
 • Onlangs heb ik bij Stephanie Hulleman een helende reis mogen (mee)maken. Het is zo bijzonder te ervaren dat je onbewuste in dit proces met herinneringen en gevoelens komt waarvan ik mij niet bewust was dat er lading op zat. Na afloop ervaarde ik nieuwe ruimte en energie. Wat mij zeker geholpen heeft waren de rust en doortastendheid van Stephanie. Ik voelde mij in goede handen en kon mij daardoor overgeven aan dit proces. Dank daarvoor Stephanie!👍🏼🙏🏼✨

  Laurence Helende Reis
 • Ik heb een hele goede ervaring gehad bij Soulsister Tribe. Na mijn coaching bij Stephanie ben ik mij meer bewust geworden van mijn patronen en waar dit vandaan komt. Ook kan ik beter in het NU leven waardoor ik minder stress ervaar. Hele fijne vibe, zeker een aanrader!

  Kimberley, 33 Soulsister Transformatie Programma
 • De helende reis bij Soulsister Tribe is echt een aanrader. De ruimte is prettig en je wordt op een relaxte manier door de sessie gecoacht. Wat ik er het prettigst aan vond is dat het heel intens is maar niet zwaar voelt. Ik liep er met een opgelucht en licht gevoel vandaan. Thanks girls!

  Jessica Helende Reis

Soulsister Tribe nieuwtjes ontvangen?

Wees de eerste die het hoort wanneer er nieuwe mogelijkheden zijn voor jouw ontwikkeling bij Soulsister Tribe. Je ontvangt direct een code voor 10% korting in de Soulsister Shop.