Tribe at Work

Tribe at Work coaching voor professionals bij Soulsister Tribe

Voor Soulsisters in Business 

Een organisatie is net als een Tribe. Een met elkaar functionerend organisme. Wanneer ieder z’n rol vervult is de organisatie in flow.

Op het moment dat één of meer medewerkers niet lekker in hun vel zitten heeft dat negatieve invloed op de Tribe, de teamspirit en daarmee de productiviteit.

In deze tijd van verandering is er veel onrust bij medewerkers. Op het moment dat één of meer medewerkers niet lekker in hun vel zitten heeft dat negatieve invloed op het team, de teamspirit en daarmee de productiviteit. 

17% van de werknemers ervaart nu burn out klachten. Dit zijn 1,3 miljoen werknemers in Nederland. (bron: TNO)

Daarom is het juist nu belangrijk om jouw Tribe te verduurzamen door in het welzijn van medewerkers te investeren.

Tribe at Work burn out cijfers Soulsister Tribe
0 %
van de werknemers ervaart nu burn out klachten
Tribe at Work burn out cijfers Soulsister Tribe coaching in Voorburg
0 miljard
verzuimkosten werkgever wegens werkstress in 2018​
Tribe at Work burn out cijfers Soulsister Tribe coaching in Voorburg
0 %
van alle werknemers vindt maatregelen tegen werkstress nodig​

Bron: TNO

Jouw organisatie floreert wanneer medewerkers volledig in hun kracht staan. Dan bestaat jouw team uit intrinsiek gemotiveerde medewerkers, die vanuit passie hun bijdrage leveren aan het succes van de organisatie. En laten wij bij Tribe at Work nou net gespecialiseerd zijn in het duurzaam in hun kracht krijgen van professionals met 1 op 1 coaching programma’s op maat.

Coaching programma's voor professionals

Soulsister Tribe coaching programma
Persoonlijk Ontwikkel Programma

1 Op 1 Coaching Programma.

Breng de organisatie next level door verborgen potentieel van medewerkers te ontgrendelen.

Teamplayer programma Tribe at Work coaching voor professionals bij Soulsister Tribe
Teamplayer Programma

1 Op 1 Coaching Programma.

Persoonlijk leiderschap voor het optimaal functioneren binnen het team.

Tribe at Work Soulsister Tribe coaching voor professionals
Persoonlijk Reset Programma

1 Op 1 Coaching Programma.

Voor herstel bij uitval, 
of preventie van langdurige uitval.

Zijn jouw medewerkers toekomstbestendig?

Staan medewerkers in hun kracht? Vaak lijkt dit wel zo te zijn, maar weet jij wat er daadwerkelijk of dat zo is? Heb je daar werkelijk zicht op?

44% van alle werknemers vindt dat er maatregelen nodig zijn tegen werkstress. 37% van de werknemers geeft werkdruk of werkstress als reden voor het verzuim. (bron: TNO)

Vanuit angst om de baan te verliezen en omdat zij toch al thuis zijn blijken medewerkers zich nu minder ziek te melden dan voorheen. Zo zijn de ziekteverzuimcijfers niet langer een betrouwbare graadmeter om vast te stellen hoe het met jouw medewerkers is gesteld. In deze tijd van verandering is het belangrijker dan ooit om jouw medewerkers te ondersteunen door de mogelijkheid te bieden om zich te ontwikkelen.

Herken jij de verborgen signalen van stress?

Er wordt hard gewerkt, inzet getoond en meegedacht. Maar let op: Achter voordelige en aantrekkelijke eigenschappen, schuilen valkuilen met vervelende consequenties, zowel voor werknemers als voor jouw organisatie.

Dit gevaar ligt op de loer wanneer deze ogenschijnlijk goede eigenschappen geboren zijn vanuit angst; een innerlijk ‘moeten’ en krampachtigheid. En dit komt veel vaker voor dan je zou denken.

Die gedreven, perfectionistische werknemer, ervaart mogelijk spanningsklachten en stress. De innerlijke drang om alles perfect te moeten doen, leidt juist vaak tot niet in actie kunnen komen, de zogenaamde freeze-modus.

Die fijne collega die altijd klaarstaat voor de ander, die nooit ‘nee’ zegt en zelfs ‘s avonds nog een keer inlogt om de mail te checken, heeft mogelijk geen aandacht voor de eigen behoeftes, waardoor signalen van het lichaam en de emotie niet opgemerkt worden. Uitputting, stress en burn out liggen op de loer.

De succesgerichte werknemer kan krampachtig door blijven gaan tot hij of zij letterlijk omvalt; tot het lichaam deze werknemer een halt toe roept.

Zie jij bij medewerkers spanningsklachten, zoals…

  • Dat zij veel druk ervaren
  • Geen ‘nee’ durven te zeggen
  • Niet functioneren
  • Niet lekker in hun vel zitten
  • Emotionele reacties
  • Een kort lontje
  • Onderlinge spanningen, wrijvingen of onenigheid
  • Onduidelijke of onprettige communicatie

Of zie jij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij jouw meest waardevolle medewerkers?

Tribe at Work brengt jouw Tribe weer in optimale staat met coaching programma’s op maat. Lees snel verder, neem direct contact op via info@soulsistertribe.nl of bel 06 48 18 31 10 om te bespreken wat we nu voor jou kunnen betekenen.

De burn out cijfers liegen er niet om

In 2018 hadden bijna 1,3 miljoen Nederlandse werknemers burn out klachten. Dat komt neer op 17% van de Nederlandse werknemers (bron: TNO). Gelukkig heb jij hier, binnen jouw onderneming, invloed op. Door een relatief kleine investering in de persoonlijke effectiviteit van jouw werknemers, voorkom je verzuimkosten in de toekomst die snel hoog op kunnen lopen.

In 2018 waren de verzuimkosten werkgever wegens werkstress al opgelopen tot €3,1 miljard. (Bron: TNO)

Momenteel zijn er 4 miljoen verborgen burn outs in Nederland alleen! (Bron: AD) Dit zijn professionals met stress- en spanningsklachten, die binnen nu en een half jaar langdurig dreigen uit te vallen, als er nú geen actie wordt ondernomen. Door hier preventief mee om te gaan, kun jij dit voorkomen.

Reeds uitgevallen werknemers helpen we graag weer richting werkvloer. Liever nog helpen wij je te voorkomen dat werknemers bij wie spanningsklachten spelen, langdurig uitvallen.

HOE ZIE JIJ JOUW TEAM HET LIEFST?

Wil jij dat jouw medewerkers hun werk doen vanuit een innerlijk ‘moeten’? Of is het jouw wens dat zij werken vanuit hun intrinsieke motivatie om bij te dragen aan het succes van jouw onderneming?

Ervaar je het verschil in energie? Welke optie lijkt jou interessanter voor het laten floreren van jouw onderneming en wat ervaar jij liever op jouw werkvloer?

Wil jij…

Bij Soulsister Tribe ben je op de juiste plek!!

Neem direct contact op via info@soulsistertribe.nl of bel 06 48 18 31 10 om te bespreken hoe Tribe at Work jouw medewerkers duurzaam in optimale staat brengt.

The Tribe at Work helpt je jouw doel te bereiken. Hoe?

Soulsister Tribe - SNRO geaccrediteerde coachesMet diepgaande 1 op 1 coaching programma’s brengt Soulsister Tribe jouw medewerkers duurzaam in optimale staat. Doorbraakcoaching, HBO-conform door SNRO geaccrediteerd, is een bewezen effectieve coaching methode om medewerkers richting de beste versie van zichzelf te begeleiden.

Natuurlijk helpen wij jouw medewerkers af van belemmerende patronen, die hun persoonlijke effectiviteit in de weg staan. Maar daar stoppen wij niet. Wij kiezen ervoor om met hen de diepere lagen in te duiken en daar te werken, om dat wat deze belemmerende patronen aanstuurt te ontmantelen.

Met deze aanpak realiseren we niet alleen diepgaand, maar ook duurzaam resultaat. Wij willen dat jouw medewerker blijvend in zijn of haar kracht staat. Zodat hij/zij vanuit passie zijn/haar bijdrage kan leveren aan het succes van jouw onderneming.

Wanneer jouw team in z’n kracht staat en werkt vanuit innerlijk vuur, ontstaat een synergie, waarbij jouw medewerkers het beste uit zichzelf en uit elkaar naar boven halen. Investeer in de persoonlijke effectiviteit van jouw medewerkers en daarmee in het succes van jouw onderneming.

Kennismaken en bespreken hoe Tribe at Work jouw medewerkers in optimale staat brengt?

Soulsister Tribe logo

Bel 06 48 18 31 10 of laat hieronder een terugbelverzoek achter.