Tribe at Work

Tribe at Work coaching voor professionals bij Soulsister Tribe

The Tribe at Work voor professionals

Wij zien jouw onderneming – jou, samen met jouw werknemers – als een tribe.

Het succes van jouw onderneming valt of staat met hoe jouw tribe functioneert. Jouw onderneming floreert wanneer jouw medewerkers volledig in hun kracht staan.

Dan bestaat jouw onderneming uit intrinsiek gemotiveerde medewerkers, die vanuit passie hun bijdrage leveren aan het succes van jouw onderneming.

En laten wij bij the Tribe at Work nou net gespecialiseerd zijn in het duurzaam in hun kracht krijgen van professionals.

Hoe is het met jouw medewerkers gesteld?

Staan jouw medewerkers in hun kracht? Vaak lijkt dit wel zo te zijn. Er wordt hard gewerkt, inzet getoond en meegedacht. Maar let op: Achter ogenschijnlijk voordelige en aantrekkelijke eigenschappen, schuilen valkuilen met vervelende consequenties, zowel voor werknemers als voor jou als ondernemer.

Dit gevaar ligt op de loer wanneer deze ogenschijnlijk goede eigenschappen geboren zijn vanuit een vorm van zelfbescherming, vanuit een innerlijk ‘moeten’; een krampachtigheid. En dit komt veel vaker voor dan je zou denken.

Die gedreven, perfectionistische werknemer, ervaart mogelijk spanningsklachten en stress. De innerlijke drang om alles perfect te moeten doen, leidt juist vaak tot niet in actie kunnen komen, de zogenaamde freeze-modus. 

Die fijne collega die altijd klaarstaat voor de ander, heeft mogelijk geen aandacht voor de eigen behoeftes, waardoor signalen van het lichaam en de emotie niet opgemerkt worden. Uitputting, stress en burn out liggen op de loer. 

De succesgerichte werknemer kan krampachtig door blijven gaan tot hij of zij letterlijk omvalt; tot het lichaam deze werknemer een halt toe roept.

Zie jij bij jouw medewerkers…

  • Dat zij veel druk ervaren?
  • Spanningsklachten?
  • Onderlinge spanningen?
  • Onduidelijke of onprettige communicatie?
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling?

Tribe at Work brengt jouw medewerkers weer in optimale staat met coaching programma’s op maat. Lees snel verder, neem direct contact op via info@soulsistertribe.nl of bel 06 48 18 31 10 om te bespreken wat we nu voor jou kunnen betekenen.

De burn out cijfers liegen er niet om

In 2018 hadden bijna 1,3 miljoen Nederlandse werknemers burn out klachten. Dat komt neer op 17,3% van de Nederlandse werknemers (bron: TNO). Gelukkig heb jij hier, binnen jouw onderneming, invloed op. Door een relatief kleine investering in de persoonlijke effectiviteit van jouw werknemers, voorkom je verzuimkosten in de toekomst die snel hoog op kunnen lopen.

Momenteel zijn er 4 miljoen verborgen burn outs in Nederland alleen! (Bron: AD) Dit zijn professionals met stress- en spanningsklachten, die binnen nu en een half jaar langdurig dreigen uit te vallen, als er nú geen actie wordt ondernomen. Door hier preventief mee om te gaan, kun jij dit voorkomen.

Reeds uitgevallen werknemers helpen we graag weer richting werkvloer. Liever nog helpen wij je te voorkomen dat werknemers bij wie spanningsklachten spelen, langdurig uitvallen.

HOE ZIE JIJ JOUW ONDERNEMING HET LIEFST?

Wil jij dat jouw medewerkers hun werk doen vanuit een innerlijk ‘moeten’? Of is het jouw wens dat zij werken vanuit hun intrinsieke motivatie om bij te dragen aan het succes van jouw onderneming?

Ervaar je het verschil in energie? Welke optie lijkt jou interessanter voor het laten floreren van jouw onderneming en wat ervaar jij liever op jouw werkvloer?

Wil jij…

Bij Soulsister Tribe ben je op de juiste plek!!

Neem direct contact op via info@soulsistertribe.nl of bel 06 48 18 31 10 om te bespreken hoe Tribe at Work jouw medewerkers duurzaam in optimale staat brengt.

The Tribe at Work helpt je jouw doel te bereiken. Hoe?

Met diepgaande 1 op 1 coaching programma’s brengt Soulsister Tribe jouw medewerkers duurzaam in optimale staat. Een bewezen effectieve methode om medewerkers richting de beste versie van zichzelf te begeleiden.

Natuurlijk helpen wij jouw werknemers af van belemmerende patronen, die hun persoonlijke effectiviteit in de weg staan. Maar daar stoppen wij niet. Wij kiezen ervoor om met hen de diepere lagen in te duiken en daar te werken, om dat wat deze belemmerende patronen aanstuurt te ontmantelen. 

Met deze aanpak realiseren we niet alleen diepgaand, maar ook duurzaam resultaat. Wij willen dat jouw medewerker blijvend in zijn of haar kracht staat. Zodat hij/zij vanuit passie zijn/haar bijdrage kan leveren aan het succes van jouw onderneming.

Wanneer jouw team in z’n kracht staat en werkt vanuit innerlijk vuur, ontstaat een synergie, waarbij jouw medewerkers het beste uit zichzelf en uit elkaar naar boven halen. Investeer in de persoonlijke effectiviteit van jouw medewerkers en daarmee in het succes van jouw onderneming.

Coaching programma's voor professionals

Persoonlijk Ontwikkel Programma

Breng de organisatie next level door het verborgen potentieel van jouw medewerkers te ontgrendelen.

Teamplayer Programma

Persoonlijk leiderschap voor het optimaal functioneren binnen het team.

Persoonlijk Reset Programma

Voor herstel bij uitval, 
of preventie van langdurige uitval.

Kennismaken en bespreken hoe Tribe at Work jouw medewerkers in optimale staat brengt?

Soulsister Tribe Coaching in Voorburg en online

Laat jouw gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!