Over the Tribe

Soulsister sessies Soulsister Tribe coaching in Voorburg

Maak kennis met Soulsister Tribe

Soulsister Tribe is de plek waar je jezelf mag ontdoen van alles wat je niet meer dient en je ware zelf mag ontdekken. Dat je bij ons terecht bent gekomen is voor ons geen toeval. Welkom, wat fijn dat je er bent!

Misschien herken je een diep verlangen in jezelf om erachter te komen wie jij nu bent, waar je voor staat en wat je leuk vindt. Misschien weet je dit al en wil je nu eindelijk de knop omzetten, maar weet je niet hoe. Wij coachen je graag op jouw ontdekkingsreis.

Wegwijzers op jouw ontdekkingsreis

Bij Soulsister Tribe geloven we in verbinding en het licht in elkaar versterken. In deze mooie tijd mogen we elkaar en onszelf de ruimte geven om van binnenuit te shinen.

Tijdens jouw coaching traject mag je je ware zelf leren kennen, oftewel jouw zelf dat vrij is van belemmerende patronen. Door daar bewust mee in contact te zijn, creëer je ruimte voor jouw dromen en passies. Dit is iets wat wij iedereen gunnen. Want met elke sister die thuiskomt, ontstaat er een ‘ripple’ van harmonie.

Naast coaching en bewustzijnsreizen, vind je bij Soulsister Tribe allerlei moois dat aansluit op de vibe en de kernwaarden van the Tribe; Onvoorwaardelijke liefde, duurzaamheid, harmonie, speelsheid, openheid, truth en een positieve invloed op het geheel.

Doorbraakcoach Saskia

Hi, mijn naam is Saskia. Ik droom over een wereld waarin we leven in harmonie. Met de natuur; met elkaar; met onszelf. Als je het mij vraagt, begint die wereld in onszelf. Je ontdoen van wat niet van jou is. Je verbinden met wie je werkelijk bent, zie ik als de sleutel tot een harmonisch bestaan.

Het is mijn zielsafspraak met mezelf om bij te dragen aan de harmonie van het bestaan, door anderen in mijn reis aan te raken en zo een steuntje te geven richting een leven in harmonie. In verbinding met de natuur die we zijn. Niet bovenaan de voedselketen, maar als onderdeel van het grote geheel.

Mijn eigen ontdekkingsreis ontstond uit een groot verlangen naar innerlijke rust. Gaandeweg ontvouwde mijn grote passie zich, om als wegwijzer te dienen op de ontdekkingsreis van Soulsisters en door te geven wat ik heb mogen ontvangen. Wat een kado om dit te mogen delen met mijn zus.

saskia@soulsistertribe.nl

06-48 18 31 10

Soulsister Tribe over the Tribe Saskia
Soulsister Tribe over the Tribe Stéphanie

Doorbraakcoach & emotiecoach Stéphanie

Liefde en bewustzijn is leven. Wanneer je eenmaal bewust bent, is er geen weg meer terug. Ik weet nu wie ik werkelijk ben en doorzie de illusie.

Dat voelt zo bevrijdend, überhaupt voelen is zo fijn! Dit deel ik omdat er ook een tijd is geweest waarin dit anders was. Onbewust deed ik van alles om niet te hoeven voelen. Dit zie ik bij veel mensen. Het vervelende van niet voelen, is dat je hierdoor ook de bewuste verbinding kwijt raakt met jezelf, jouw innerlijk kompas, passies, dromen en de harmonie van het leven.

Het mooie is dat je die verbinding met jezelf weer zult voelen, door jouw Magische Ontdekkingsreis aan te gaan. Wat een ding lijkt te zijn, blijkt een waanzinnig bewustwordingsproces. Confronterend en bevrijdend. Het enige wat je nodig hebt is bereidheid en de realisatie dat verandering altijd in het nu is en nooit in de toekomst.

Soulsister Tribe vibe was er al jaren, maar door deze realisatie is Soulsister Tribe gemanifesteerd. Voel je welkom op jouw ontdekkingsreis. Wij zijn beschikbaar als wegwijzers op jouw pad.

stephanie@soulsistertribe.nl

06-13 37 25 46

Innerlijke wijsheid & diepgaande coachingsvaardigheden

Onze diepgaande coachingsvaardigheden hebben we onder andere ontwikkeld bij de HBO-geaccrediteerde opleiding tot holistisch coach aan Unlimited Academy & The Journey.

Persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsreizen met het plantmedicijn en de magische truffel hebben ons weer bewust in verbinding gebracht met onze innerlijke wijsheid, of liever een collectief bewustzijn.

Soulsister Tribe - SNRO geaccrediteerde coaches