Over the Tribe

Saskia Baggerman Hulleman & Stéphanie Hulleman coaches/chiefs Soulsister Tribe

Hi, wij zijn Saskia en Stéphanie

Soulsisters, doorbraakcoaches, best friends, en ‘toevallig’ ook zussen. Graag vertellen we je meer over onze co-creatie; Soulsister Tribe.

Ten eerste, wees welkom Soulsister! The Tribe is een fijne community. Een sacred space voor all you Soulsisters out there. Een plek voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Voor zelfrealisatie, creatie! Een plek waar jij helemaal jezelf mag zijn en ontdekken. Daar helpen we je graag bij met onze 1 op 1 coaching, trainingen, workshops en andere Soulsister creaties. 

Bij Soulsister Tribe geloven we niet in competitie. Wij geloven in verbinding, het beste in elkaar naar boven halen. Wij zijn geen rivalen Soulsister, er is meer dan genoeg ruimte voor jou en er is meer dan genoeg ruimte voor mij. Laten we zien wat er ontstaat wanneer we ons verbinden, elkaar helpen groeien, het licht in elkaar versterken. Let’s rise by lifting others!

Ben jij er klaar voor om nu het leven te gaan leven dat je echt wenst voor jezelf?

Join the Tribe!

In 2015 ontstond de diepe wens bij Stéphanie om samen met Saskia iets in de Soulsister Tribe vibe neer te zetten, waarbij we ons bezig houden met bewustzijn creëren. Het zaadje was geplant en de vorm mocht zich ontvouwen.

1 juni 2020 starten wij Soulsister Tribe. Je bent welkom in ons coachingscentrum in Voorburg, maar ook in onze sacred space online, zo bedienen we met Soulsister Tribe de hele wereld. Soulsister Tribe is voor mensen die zich graag willen ontwikkelen door hun ware zelf te leren kennen, oftewel jouw zelf dat vrij is van belemmerende (mentale) patronen. Dat weet wat écht belangrijk is. 

Door daar bewust mee in contact te zijn, voel je ook weer jouw dromen en passies. Je gaat effectiever communiceren en laat los wat je niet meer dient. Dingen die voorheen belangrijk leken zijn niet meer belangrijk. Dit is iets wat wij iedereen gunnen. 

Soulsister Tribe is een organische creatie. Dit betekent voor ons dat Soulsister Tribe in de loop der jaren in flow zal meebewegen met ons levenspad. Naast 1 op 1 coaching en programma’s voor persoonlijke ontwikkeling, vind je bij Soulsister Tribe allerlei moois dat aansluit op de vibe en de kernwaarden van the Tribe; duurzaamheid, echtheid en een positieve invloed op het geheel.

“Als je problemen probeert op te lossen, die er nog niet zijn..

Dan creëer je problemen, die er nog niet zijn.”

~ Soulsister Saskia ♡ Soulsister Tribe

Over Soulsister Saskia

Hi, mijn naam is Saskia Baggerman – Hulleman. Moeder, vrouw, zus, dochter, tante, vriendin, coach. Dit jaar mag ik 37 kaarsjes uitblazen en ik ben van plan om 108 jaar oud te worden. Ik houd van uitslapen, lekker (vegetarisch) eten, koffietentjes, lezen, me-time, meditatie, piano spelen, skaten, het bos, Kundalini yoga en vrijwel alles wat met bewustzijn te maken heeft. 

Ik droom over een wereld waarin we leven in harmonie. In harmonie met de natuur; met elkaar; met onszelf. Als je het mij vraagt, begint die wereld in onszelf. Je ontdoen van wat niet van jou is. Je verbinden met wie je werkelijk bent, zie ik als de sleutel tot een harmonisch bestaan. 

Het is mijn levensmissie om bij te dragen aan de harmonie van het bestaan, door anderen in mijn reis aan te raken en zo een steuntje te geven richting een leven in harmonie. 

Van hieruit is mijn grote passie mensen weer in contact te brengen met zichzelf. Zodat ze zonder compromis hun authentieke leven kunnen leiden, vanuit een innerlijk vuur. Daarom werk ik met veel plezier als Doorbraakcoach, en hoe mooi is het dat ik dit mag delen met mijn zusje. 

Over the Tribe: Saskia Baggerman-Hulleman, coach en mede-oprichter Soulsister Tribe
Over the Tribe: Stéphanie Hulleman, coach en mede-oprichter Soulsister Tribe in Voorburg (regio Den Haag). Mooie inzichten.

Over Soulsister Stéphanie

Hoi, mijn naam is Stéphanie Hulleman. Samen met Saskia Chief, Doorbraakcoach en Emotiecoach bij Soulsister Tribe.

Liefde en bewustzijn is voor mij leven. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, kun je en wil je niet meer terug. Zo ervaar ik het tenminste. Sinds ik m’n mentale processen, emoties en de invloed van m’n gedrag volledig durf op mijn binnen- en buitenwereld te aanschouwen, is m’n leven compleet veranderd.

Ik herken de patronen van m’n ego als geen ander. Weet nu wie ik werkelijk ben en wat mij zielsgelukkig maakt. Dat voelt zo bevrijdend, überhaupt voelen is zo fijn!

Wat een onmogelijke opgave lijkt te zijn, blijkt een waanzinnig mooi proces. Confronterend maar ook bevrijdend. Het enige wat je nodig hebt is bereidheid en de realisatie dat verandering altijd in het nu is en nooit in de toekomst. Het moment dat je zelf de knoop doorhakt, ben je al aan het manifesteren. 

Soulsister Tribe vibe was er al jaren, maar door deze realisatie is The Tribe nu ook toegankelijk voor jullie. Voel je welkom om ook deze stap te maken in jouw ontwikkelingsproces. Ik juich iedereen toe die voor zichzelf kiest en begeleidt je vanuit gelijkwaardigheid naar jezelf. 

Welkom bij Soulsiste Tribe!l