Over the Tribe

Soulsister sessies Soulsister Tribe coaching in Voorburg

Hi, wij zijn Saskia en Stéphanie

Chiefs van Soulsister Tribe, Soulsisters en real life zussen. Het is ons duidelijk dat wij op zielsniveau de afspraak hebben gemaakt om harmonie in onszelf te creëren en te brengen in de wereld om ons heen, in deze bijzondere tijd van grote verandering. Het begin van een nieuw tijdperk.

Soulsister Tribe is de sacred space waarin Soulsisters mogen thuiskomen. Dat je hier nu bent is voor ons geen toeval. Welkom Soulsister, wat fijn dat je er bent!

Misschien herken je een diep verlangen in jezelf. Misschien is er alleen nog een sprankje of een gevoel van nieuwsgierigheid. Je mag het gaan ontdekken. Wij wijzen je graag de weg op jouw magische ontdekkingsreis.

Wegwijzers op jouw magische ontdekkingsreis

In 2015 ontstond het diepe verlangen bij Stéphanie om samen met Saskia iets in de Soulsister Tribe vibe neer te zetten. Het zaadje was geplant en de vorm mocht zich ontvouwen.

1 juni 2020 startten wij Soulsister Tribe. Een fijne sisterhood. Een sacred space voor all you Soulsisters out there. Een magische ontdekkingsreis voor zelfrealisatie en creatie. Een plek waar je jezelf mag ontdekken en tot bloei laten komen.

Bij Soulsister Tribe geloven we in verbinding en het licht in elkaar versterken. Wij vrouwen hebben elkaar zo lang als rivalen gezien. In deze nieuwe tijd mogen we elkaar en onszelf de ruimte geven om van binnenuit te shinen.

Je bent welkom in onze sacred space in Voorburg, in de natuur of online, zo zijn wij wegwijzers voor onze Soulsisters van over de hele wereld.

Op jouw magische ontdekkingsreis mag je je ware zelf leren kennen, oftewel jouw zelf dat vrij is van belemmerende patronen. Door daar bewust mee in contact te zijn, voel je jouw dromen en passies en creëer je ruimte om daar mee bezig te zijn. Dit is iets wat wij iedereen gunnen en de wereld te brengen hebben. Want met elke Soulsister die thuiskomt in zichzelf, ontstaat er een nieuwe ‘ripple’ van harmonie op aarde en manifesteren we de energie van het nieuwe tijdperk.

Soulsister Tribe is een organische creatie. Dit betekent voor ons dat Soulsister Tribe meebeweegt met ons eigen levenspad. Naast coaching en bewustzijnsreizen, vind je bij Soulsister Tribe allerlei moois dat aansluit op de vibe en de kernwaarden van the Tribe; duurzaamheid, echtheid en een positieve invloed op het geheel.

Over Soulsister Saskia

Hi, mijn naam is Saskia. Ik droom over een wereld waarin we leven in harmonie. Met de natuur; met elkaar; met onszelf. Als je het mij vraagt, begint die wereld in onszelf. Je ontdoen van wat niet van jou is. Je verbinden met wie je werkelijk bent, zie ik als de sleutel tot een harmonisch bestaan.

Het is mijn zielsafspraak met mezelf om bij te dragen aan de harmonie van het bestaan, door anderen in mijn reis aan te raken en zo een steuntje te geven richting een leven in harmonie. In verbinding met de natuur die we zijn. Niet bovenaan de voedselketen, maar als onderdeel van het grote geheel.

Mijn eigen magische ontdekkingsreis ontstond uit een groot verlangen naar innerlijke rust. Gaandeweg ontvouwde mijn grote passie zich, om als wegwijzer te dienen op de magische ontdekkingsreis van Soulsisters en door te geven wat ik heb mogen ontvangen. Wat een kado om dit te mogen delen met mijn zus.

Soulsister Tribe over the Tribe Saskia
Soulsister Tribe over the Tribe Stéphanie

Over Soulsister Stéphanie

Liefde en bewustzijn is leven. Wanneer je eenmaal bewust bent, is er geen weg meer terug. Ik weet nu wie ik werkelijk ben en doorzie de illusie. 

Dat voelt zo bevrijdend, überhaupt voelen is zo fijn! Dit deel ik omdat er ook een tijd is geweest waarin dit anders was. Onbewust deed ik van alles om niet te hoeven voelen. Dit zie ik bij veel mensen. Het vervelende van niet voelen, is dat je hierdoor ook de bewuste verbinding kwijt raakt met jezelf, jouw innerlijk kompas, passies, dromen en de harmonie van het leven.

Het mooie is dat je die verbinding met jezelf weer zult voelen, door jouw Magische Ontdekkingsreis aan te gaan. Wat een ding lijkt te zijn, blijkt een waanzinnig bewustwordingsproces. Confronterend en bevrijdend. Het enige wat je nodig hebt is bereidheid en de realisatie dat verandering altijd in het nu is en nooit in de toekomst. 

Soulsister Tribe vibe was er al jaren, maar door deze realisatie is Soulsister Tribe gemanifesteerd. Voel je welkom op jouw Magische Ontdekkingsreis. Wij zijn beschikbaar als wegwijzers op jouw pad.

Welkom bij Soulsister Tribe!

Innerlijke wijsheid & diepgaande coachingsvaardigheden

‘Chief’ kun je niet zien als een beroep, het is een levenswijze die ontstaat uit onuitputtelijke toewijding aan het pad van bewust Zijn.

Prachtige bewustzijnsreizen met Moeder Ayahuasca hebben ons weer bewust in verbinding gebracht met onze innerlijke wijsheid, of liever een universele wijsheid. Van de wijze Magische Truffel hebben we waardevolle bewustzijnslessen, inzicht en creatiekracht mogen ontvangen. Een bron van wijsheid waar geen opleiding tegenop kan.

Onze diepgaande coachingsvaardigheden hebben we onder andere ontwikkeld bij de HBO-geaccrediteerde opleiding tot holistisch coach aan Unlimited Academy.

Soulsister Tribe - SNRO geaccrediteerde coaches