Soulsister Tribe Soulsister Sessie losse coaching

Nieuwjaarsactie | Helende Reis kado

Binnenkort kun je bij Soulsister Tribe óók terecht voor losse Helende Reizen. Soulsister Stéphanie is in opleiding tot erkend Journey Practitioner. Hieruit is een mooie Nieuwjaarsactie ontstaan: Start je in januari 2021 een Doorbraakcoaching programma bij Soulsister Tribe? Dan krijg je van ons een Helende reis kado!

Wat is een Helende Reis?

Zie het als een innerlijke reis waarbij je oude vastgezette emoties en overtuigingen loslaat die jou niet meer dienen.

Wanneer je niet leert op een gezonde manier met je emoties om te gaan, maar deze bijvoorbeeld onderdrukt of negeert, blijft de emotionele lading vastzitten in jouw lichaamscellen. Emoties die je bij vervelende gebeurtenissen uit het verleden hebt vastgezet, hebben een negatieve invloed op je gezondheid en welbevinden. In deze gevoelspatronen kun jij je letterlijk gevangen voelen.

Met een Helende Reis bevrijd je jouw cellen van de emotionele last van gebeurtenissen uit het verleden. Een innerlijke reis waarin je vrijkomt van dat wat jou nu keer op keer belemmert.

Door oude vastgezette emoties los te laten en te transformeren ontstaat er helderheid en rust. De ruimte om jezelf te zijn en vanuit daar je leven vorm te geven. Vrij om te zijn wie jij werkelijk bent. Los van gebeurtenissen en gevoelens uit het verleden. In contact met jezelf, passie, liefde en speelsheid.

Start jouw Doorbraakcoaching programma bij Soulsister Tribe in januari 2021 en krijg een Helende Reis kado!

Gratis Oriëntatiesessie inplannen.