Soulsister Tribe Blog: Is coaching iets voor mij?

Is coaching iets voor mij?

Ken je dat, dat je denkt dat het voor jou niet is weggelegd? Je hoort mensen in je omgeving wel eens vertellen over hun coachtraject, en het klinkt eigenlijk super interessant, maar deep down heb jij de overtuiging dat jíj die investering, die ontwikkeling op een of andere manier niet waard bent.
De gedachte ‘is coaching iets voor mij’ wordt snel teniet gedaan door de volgende gedachte van ‘what makes me so special dat ik een coaching programma zou mogen volgen’.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het idee alleen al, dat die coach dan straks gaat zeggen: ‘Wat doe jij hier?’ Want jouw problemen en uitdagingen zijn toch niet groot genoeg om hulp bij te vragen, die moet je zelf kunnen oplossen, vertel je jezelf. En wat je dan eigenlijk wil bereiken met een coaching programma, dat weet je ook niet concreet te duiden.

Dus laat je het gaan. Laat maar. Not for you, never mind. Terwijl je toch echt niet lekker in je vel zit. Terwijl je toch iets mist, maar je misschien je vinger er niet echt goed op kunt leggen. Je toch onrust ervaart, voelt dat er iets moet veranderen, maar je hebt geen idee hoe.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dus sukkel je zo maar door. Soort van tussen wal en schip; te wachten tot je een keer echt gelukkig wordt, of juist tot je misschien wel helemaal vastloopt zodat je eindelijk legitiem hulp ‘mag’ vragen.

Herken je jezelf?

Laat jezelf niet langer doorsukkelen dan nodig. Wees welkom bij the Tribe. Wij vinden niets gek of stom. Als iets jouw geluk of innerlijke rust in de weg staat, is dat reden genoeg om de telefoon op te pakken. Stap over die drempel, bel ons eens en vertel ons op zijn minst wat je momenteel ervaart. No strings attached.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jij bent het waard om gelukkig te zijn, om innerlijke rust te ervaren, Soulsister!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🧡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wist je trouwens dat veel werkgevers een opleidingsbudget hebben, om te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers? Vraag daar eens naar. You’re so worth it!

Add A Comment