Soulsister Tribe blog hoe kan ik omgaan met Stress

Hoe kan ik omgaan met stress?

In de beste opleidingen worden we voorbereid op ons aankomend werkleven. We leren hoe we succesvol kunnen zijn in wat we doen en hebben de wens om te voldoen aan het voor ons bijbehorende plaatje. Met de technologie van nu voelt het minder belangrijk om algemene kennis in huis te hebben. We zien in dat het veel waardevoller is om gegevens te kunnen interpreteren en met inhoudelijk uitdagende werksituaties om te kunnen gaan. Maar je bent veel meer dan een werkpaard met een stel hersenen. Hoe zit het dan met onze binnenwereld; omgaan met stress?

Hoe fijn zou het zijn als we zo ook op een gezonde manier leren omgaan met stress?

We zijn in onze maatschappij zo gefocust op het bereiken van dat plaatje. Het huis, het gezin, de goede baan, auto, vakanties, diners.. Dat we vergeten dat er ook nog een binnenwereld is waar we iedere dag mee te maken hebben. Een binnenwereld die een gigantische invloed heeft op onze focus en op werkelijk alles wat we doen, voelen en denken. Gek toch eigenlijk, dat we in de beste opleidingen niet op een gezonde manier leren omgaan met stress?

Hoe ga je op gevoelsniveau om met de uitdagingen die op je pad komen?

Niemand heeft ons en de generaties voor ons geleerd hoe wij gezond om kunnen gaan met situaties die ons diep van binnen raken. In tijden van stress, zoals nu met het coronavirus, is dit heel duidelijk zichtbaar. We roeien met de riemen die we hebben en schieten keer op keer in dezelfde belemmerende patronen. Onbewust, omdat we nooit anders geleerd hebben. Het lijkt wel een toneelstuk dat zich keer op keer blijft herhalen.  

Wat veel mensen niet weten is dat je hier met effectieve coaching los van kunt komen.

Dit is namelijk niet wie jij bent maar wat je steeds doet. Jij bent niet angstig, jij bent niet boos, jij bent niet vervelend of alle andere labels die door jouzelf of een ander voor jou zijn bedacht. Dit zijn slechts patronen waar je op onbewust niveau steeds voor kiest. En waar je dus ook vanaf kunt komen.

Hoe fijn zou het zijn als je deze patronen kunt doorbreken?

Met een vernieuwde blik op het leven en met jouw nieuwe Soulsister Tribe Toolkit, die je kunt inzetten wanneer je tegen iets aanloopt in het leven? Effectieve tools waarmee jij gezond kunt omgaan met stress en het geen negatieve invloed meer heeft op jouw leven. En hoe fijn zou het zijn als jij deze tools met liefde weer kunt meegeven aan jouw kinderen, zodat zij ze weer kunnen meegeven aan hun kinderen?

Dat kan!

Bij een programma bij Soulsister Tribe verander jij jouw perceptie, waardoor je veel meer rust ervaart, en krijg jij deze direct inzetbare tools voor het leven aangereikt.

Je gaat tijdens de coachingsessies in- en uitzoomen op alle processen die zich binnen en buiten jouw afspelen (mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel). Je leert gezond omgaan met emoties die je normaliter liever uit de weg gaat en je wordt bewust van wat je op het diepste niveau met vaste patronen steeds probeert te vermijden. Het wordt duidelijk van waaruit alle patronen zijn ontstaan.

Jouw belemmerende patronen worden kraakhelder en je krijgt de mogelijkheid deze op een dieper niveau bewust te doorbreken. Zodat jij het leven gaat vormgeven waar jij diep van binnen zo naar verlangt.

Wat gun jij jezelf?

Je gunt jezelf een goede opleiding om je voor te bereiden op het werkleven dat jij voor ogen hebt, toch? Gun jij jezelf dan ook de persoonlijke ontwikkeling die maakt dat jij op een gezonde manier om kunt gaan met stress en alle andere uitdagingen die het leven jouw kant op laat komen?

Ben jij nu toe aan echte verandering en voel je dat het nu tijd is het oude wat jou keer op keer belemmert los te laten? Kies er dan voor je gevoel te volgen en vraag een Oriëntatiesessie aan bij Soulsister Tribe. Onze coaches zijn meer dan bereid om al jouw persoonlijke vragen uitgebreid te beantwoorden.

Add A Comment