diep inzicht na een Helende Reis. Soulsister Tribe

Het diepe inzicht na mijn Helende Reis

Het idee dat je ooit klaar bent met de ontdekkingsreis van zelf-ontwikkeling is een illusie. Zelfheling is een continu proces. In het leven zullen er triggers op je pad komen die iets in je raken. Denk aan het krijgen en opvoeden van kinderen, een scheiding, relatieproblemen wat kan resulteren in een ongelukkig gevoel, te hard werken of onvoldoende zelfzorg.
Je kunt je hierdoor laten meeslepen of je kiest ervoor om het aan te gaan en te groeien. Ik neem je mee op mijn Helende Reis die metafoor staat voor dit diepe inzicht.

De onrust die ik voelde

De laatste 2 weken zat ik zelf in de actie modus. Tijdens mijn ‘oplaadmomenten’ was ik bezig met plannen maken. Iets waar ik heel graag mee bezig ben. Ondanks dat werd m’n ademhaling de afgelopen drie dagen oppervlakkiger.
Gelukkig stond er een Helende Reis voor mezelf gepland bij m’n reisbuddy Tamara. Een cadeau voor mij. In deze sessie doorvoelde en doorzag ik wat er in mij gebeurde.

De manifestatie van ons levenswerk Soulsister Tribe maakt me zo enorm gelukkig. Hetgeen waar wij van gedroomd hebben is er nu echt. Ik voel een enorme drive om hier een succes van te maken en vond het prima om hier 24/7 mee bezig te zijn.

De diepere oorzaak

Wat ik me niet realiseerde is dat er een tweede drive was en dit was de angst om Soulsister Tribe en daarmee MEZELF te verliezen als ik hier niet 24/7 mee bezig was. Dit klinkt iets minder ontspannen, vind je niet?

De paradox in dit verhaal is dat ik mezelf juist even uit het oog was verloren door geen rustmomenten te nemen en gewoon te zijn. Door dit te (h)erkennen en ervoor te kiezen voor mezelf te zorgen ontstond er direct rust, ruimte en aandacht voor wat er is in het moment.

Het resultaat van mijn Helende Reis

Fysiek merk ik dat mijn ademhaling nu weer tot m’n buik komt en energetisch merk ik dat ik nu weer in het moment aanwezig ben en bewust kies waar ik m’n aandacht naartoe gaat. Een waanzinnige diepe realisatie met groots effect én dat binnen 2,5 uur.

De Helende Reizen zijn onderdeel van het Soulsister Transformatie Programma en het is ook mogelijk om een losse Helende Reis in te plannen bij Soulsister Tribe. Voel je een sprankje?

Add A Comment