Magische Bewustzijnsreis

De Magische Truffel nodigt je uit om een spirituele reis te maken van ‘de persoonlijkheid’ naar wat alles omvattend is, de natuur en creatiekracht. Een ontdekkingsreis die wij met dankbaarheid in ons hart nu mogen doorgeven met de Magische Truffel. 

Bij Soulsister Tribe zien we de Magische Truffels als een sacred geschenk van moeder aarde, waarmee je vanuit zuivere intentie en met respect Magische Bewustzijnsreizen kunt maken.  

Wanneer je de diepe roep voelt ben je welkom bij Soulsister Tribe voor een privé ceremonie met de Magische Truffel. Tijdens deze Magische Bewustzijnsreis brengt de Magische Truffel je bewust in verbinding met de magie & natuur die jij zelf bent.

Een mystieke reis in verbinding met jouw innerlijke wijsheid die kan leiden tot ongelimiteerde creatiekracht, openbaringen, emotionele bevrijding, heling, bevrijding van ego-structuren, diepgaand inzicht, bewustzijn en harmonie in dit nieuwe tijdperk. 

Met dankbaarheid, speelsheid, liefde en een diep respect stellen wij onze sacred space beschikbaar voor Soulsisters om onder begeleiding kennis te maken met de Magische Truffel.

Soulsister Tribe Magische Bewustszijnsreis

Wat kun je verwachten van een Magische Bewustzijnsreis?

De vergoeding voor een 1-persoons dagceremonie is 485,- inclusief btw. Voor een 2-persoons dagceremonie is de vergoeding per persoon 260,- inclusief btw.

Magische Bewustzijnsreis aanvragen

Soulsister Tribe Magische Bewustzijnsreis contact opnemen

Voel je welkom voor een Magische Bewustzijnsreis in onze sacred space in Voorburg.

Bel 06 13 37 25 46 of verstuur een terugbelverzoek via het formulier.

Tribe Testimonials