Soulsister Transformatie Programma

Ben jij klaar om grote stappen te zetten op jouw magische Ontdekkingsreis? Nu echt te leven vanuit wie jij werkelijk bent, dan is het Soulsister Transformatie Programma voor jou.

Ontdek dat wat we in onze opvoeding niet meekrijgen en op school niet leren. Ontdek de magie die niet meer onderdeel is van het leven dat wij als werkelijkheid hebben leren te ervaren. De magie van helder zien, van volledige aanwezigheid in het nu. Van voelen, van zijn, van harmonie en nog zoveel meer.

Het effect van het Soulsister Transformatie Programma is levensveranderend en blijvend, wanneer jij er écht voor gaat

Soulsister Tribe transformatie programma 1 op 1 coaching

Klaar voor een nieuwe tijd?

Het is een tijd van grote verandering, waarin de wereld transformeert naar een nieuw tijdperk. De collectieve onrust in de wereld, die onvermijdelijk leidt tot grote verandering is zo zichtbaar en voelbaar.

Maak gebruik van deze collectieve energie van verandering voor jouw eigen transformatie. Het is zo’n mooie kans om jouw binnenwereld te onderzoeken. Kom los van de oude systemen en waarheden die je niet meer dienen en ontdek wie jij werkelijk bent, wat jij wil en wat jij werkelijk belangrijk vindt. Ontdek jouw rol en plekje in deze nieuwe wereld.

Wat kun jij verwachten van jouw Soulsister Transformatie Programma?

Oriëntatiegesprek coaching bij Soulsister Tribe

Gratis Oriëntatiegesprek aanvragen

Wees welkom voor een geheel vrijblijvend Oriëntatiegesprek waarin we elkaar leren kennen en samen onderzoeken hoe jouw magische Ontdekkingsreis bij Soulsister Tribe eruit ziet.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op.

Coaching locaties & tarieven

Je bent welkom in onze sacred space in Voorburg (regio Den Haag), online of wandelend in de natuur. Zo wijzen we met Soulsister Tribe de weg voor Soulsisters van over de hele wereld.

De investering voor jouw Soulsister Transformatie Programma is 1.295,-. In overleg is het mogelijk om in overeengekomen termijnen te betalen.

Dit tarief geldt voor particulieren. Zakelijke tarieven zijn op aanvraag.

Tribe Testimonials