Soulsister Tribe 1 op 1 Coaching

Of je er nu echt even doorheen zit, het gewoon even niet lekker loopt of dat je juist toe bent aan de volgende stap in jouw persoonlijke of spirituele ontwikkeling; iedereen is gebaat bij coaching. Het leven is namelijk een continu proces van ontwikkeling, wat onlosmakelijk verbonden is met reflectie. Altijd en voor iedereen.

Online Coaching bij Soulsister Tribe
ONLINE COACHING
Coaching in Voorburg bij Soulsister Tribe. Erkende coaches, 1 op 1 coaching. Coach in Voorburg. Richtlijnen RIVM
COACHING IN VOORBURG
Wandelcoaching bij Soulsister Tribe
WANDELCOACHING

Waarom Soulsister 1 op 1 Coaching bij verandering zo effectief is

Herken je dat je bij een ander makkelijk ziet waar het mis gaat, maar dat het bij jezelf een heel ander verhaal is? je raakt vaak verstrikt in, hoe dat dan moet plus, wat je dan kunt verwachten en hebt geen idee wat de volgende stap is..

Daarnaast is het proces van veranderen mooi, maar zeker niet makkelijk. Je weet in grote lijnen vaak wel wat je wil; namelijk gelukkig zijn, rust ervaren.. Dat veranderdoel je graag bereiken, maar het veranderen zelf, blijkt toch een uitdaging. 

Ga maar na, hoe comfortabel voelt het om in de basis dingen anders te gaan doen dan je altijd hebt gedaan? Als je al weet wat je dan anders zou doen en hoe.. Zo blijf je veel langer dan je zouden willen in situaties zitten die helemaal niet goed voelen. 

Het is fijn door een ervaren coach begeleid te worden in dit veranderproces.

Daar komt Soulsister Tribe in beeld.

In onze zoektocht naar onszelf en in onze eigen ontwikkelprocessen, hebben wij ontdekt hoe fijn het is om je te mogen ontdoen van dingen die je niet meer dienen. Overtuigingen die je ‘klein’ houden. Patronen die ervoor zorgen dat je jezelf voorbij loopt. Dat je het contact met je gevoel bent kwijtgeraakt.

We hebben mogen ervaren hoe geweldig het is om te ontdekken wie je werkelijk bent; wat belangrijk is voor jou. Hoe het is om weer in contact te komen met jezelf en met je gevoel. Het is zo’n verademing om te kunnen voelen wat wel en niet klopt voor jou. Dit maakt het mogelijk om vanuit vrijheid jouw authentieke leven te creëren. Dat wensen wij iedereen toe. 

In deze zoektocht naar onszelf hebben wij onze passie gevonden, onze missie; anderen naar zichzelf te begeleiden. 

Soulsister wandelsessie bij Soulsister Tribe, wandelcoaching

Hoe weet je dat 1 op 1 coaching bij Soulsister Tribe iets voor jou is?

Wees welkom voor een geheel vrijblijvende Oriëntatiesessie van ca. 1,5 uur op een van onze Soulsister Tribe locaties in Voorburg of in onze sacred space online, waarin we elkaar leren kennen en onderzoeken wat we voor jou kunnen betekenen.

De coaches van Soulsister Tribe zijn vakkundig opgeleid om jou te begeleiden:

Vanuit ons innerlijk vuur hebben wij ieder op onze eigen manier van alles gedaan aan onze persoonlijke ontwikkeling. Opleidingen, cursussen, zelfonderzoek, bewustzijnsreizen, telkens weer verdiepen en het aannemen van een bewuste levenswijze, wat zich steeds verder evolueert.

We hebben beiden de door SNRO geaccrediteerde opleiding tot Unlimited Doorbraak Coach gevolgd aan Unlimited Academy, het opleidingsinstituut van Burn Out Poli en Unlimited People, waar doorbraakcoaching al ruim 13 jaar zeer effectief is gebleken. 

The Tribe en wijzelf blijven in ontwikkeling; ook voor ons geldt dat het leven een continu proces is.

Soulsister Tribe - SNRO geaccrediteerde coaches

De unieke combinatie van deze bewezen effectieve coaching methode, met de Soulsister Vibe is de magische kracht achter coaching bij Soulsister Tribe.

Daarmee hebben wij alle benodigde kennis en de vaardigheden om jou te begeleiden richting het leven dat jij wenst voor jezelf. Wij overzien het geheel en zien tegelijkertijd in detail wat er nodig is voor jou. Door de juiste vragen te stellen en daarbij telkens dieper door te vragen, vindt jouw veranderproces op het diepste niveau plaats. 

Dat maakt dat jij in helderheid de stappen kunt zetten die nodig zijn om jou in de richting van jouw ultieme wens voor jezelf te bewegen. Met onze ervaringsgerichte coaching helpen wij jou, jouw coachdoel te bereiken. 

Wat mag je van jouw Soulsister coach verwachten?

Bij Soulsister Tribe mag je verwachten dat we je op basis van gelijkwaardigheid coachen. Dat houdt in dat we onszelf niet boven of onder jou plaatsen. We zijn niet beter of minder goed dan jij. Met gelijkwaardigheid bedoelen we ook dat we alles wat we jou vragen te doen, zelf ook hebben gedaan of bereid zijn om te doen. Alle vragen die we jou stellen, mag jij ons ook gerust stellen, wanneer dat jouw proces ondersteunt. Wij kennen daarin geen taboes. 

De houding die je van ons mag verwachten is die van een ware Soulsister. Alles is welkom in onze sacred space. Wij zien jou voor wie je werkelijk bent en oordelen niet over jou. 

Coaching vanuit zuivere intentie Soulsister Tribe.

Wanneer is het effectief om een coach te raadplegen?

Vraag: Hoe gaat het nu met je?

Het loopt nu even niet zo lekker; ik...

Goed, ik wil me persoonlijk verder ontwikkelen; ik...

Herken je jezelf in 1 of meer punten? Dan is Soulsister Coaching voor jou!

Of het nu even niet zo lekker loopt bij je en je zoekt een effectieve manier om je leven weer fijn op de rit te krijgen, of dat het juist heel goed met je gaat en je interesse hebt om persoonlijk of spiritueel verder te groeien, bij Soulsister Coaching vind je wat je zoekt! Zullen we bellen om te bespreken welke vorm van coaching het beste aansluit op jouw specifieke situatie?

Kennismaken met Soulsistertribe

Ben je nieuwsgierig geworden? 

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op om te bespreken wat er nu speelt en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen.

Tot snel!

  Soulsister 1 op 1 Coaching mogelijkheden

  Tarieven Coaching Programma's

  Online
  Coaching

  Doorbraakcoaching programma
  • Online sessies:
  • 1 Oriëntatiesessie van ca. 1,5 uur
  • 6 sessies van ca. 2 uur
  • 2 ☏ check-ins na het programma
  • Diepgaand & duurzaam
  • Transformatie

  Coaching
  in Voorburg

  Doorbraakcoaching programma
  • Sessies bij Soulsister Tribe in Voorburg
  • 1 Oriëntatiesessie van ca. 1,5 uur
  • 6 sessies van ca. 2 uur
  • 2 ☏ check-ins na het programma
  • Diepgaand & duurzaam
  • Transformatie
  Meest populair

  Wandelcoaching

  Doorbraakcoaching programma
  • Sessies in de natuur
  • 1 Oriëntatiesessie van ca. 1,5 uur
  • 6 wandelsessies van ca. 2 uur
  • 2 ☏ check-ins na het programma
  • Diepgaand & duurzaam
  • Transformatie

  *  Een volledig en diepgaand coaching programma op maat bedraagt circa  € 1.295,-. Dit tarief geldt voor particulieren. In overleg is het mogelijk om in termijnen te betalen. 

  B2B bedient Soulsister Tribe met Tribe at Work