Boekentips

Hebben jullie boekentips?

Jazeker Soulsisters en -misters. We hebben zelfs een lijst voor jullie gecreëerd met boeken die ons hebben geraakt. Tussen onze leestips vind je inspirerend leesvoer wat bijdraagt aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Je support Soulsister Tribe wanneer je de boeken via de links hieronder bestelt. Veel plezier en laat vooral weten wat je van de boeken vindt. Spread the Soulsister vibe #soulsistertribe

De logica van geluk

Iedereen bezit het vermogen om gelukkig te zijn met het bestaan zoals het is. Een heerlijk herkenbaar, helder en toegankelijk boek. De logica van geluk van Mo Gawdat is echt een aanrader dus!

De logica van geluk bestellen

Playing Big

Dit fantastische boek kreeg Stéphanie van Soulsister Jorien die Playing Big herkent in de Soulsister Tribe vibe. “You shall not fold your wings that you may pass throug doors..” De titel zegt het al. PLAYING BIG!

Playing Big bestellen

De meeste mensen deugen

Dit boek is interessant voor wie zijn horizon wilt verbreden. Wij worden hier heel blij van. Rutger Bregman neemt je met De meeste mensen deugen mee op een reis door de geschiedenis en geeft nieuwe antwoorden op oude vragen. Zijn we diep vanbinnen geneigd tot het kwade of het goede? De meeste mensen deugen herschrijft niet alleen de geschiedenis, maar werpt ook nieuw licht op onze toekomst.

De meeste mensen deugen bestellen

Vier vragen die je leven veranderen

Vier vragen die je leven veranderen’ van Byron Katie. Geen woord van gelogen. Zo simpel kan het zijn. Nee. Is het gewoon.

Weer zo’n pareltje uit de kast van onze lieve Soulsister Sabine.

Vier vragen die je leven veranderen bestellen

Het enneagram van transformatie

het Enneagram is een hulpmiddel bij zelfonderzoek. Dit model van het ego is nuttig voor wie op zoek is naar de waarheid. Hij toont ons de valkuilen van het denken een mogelijkheid om daar los van te komen.”

Het enneagram van Transformatie bestellen

Christina – bewustzijn schept vrede

Saskia kreeg dit pareltje kado van Soulsister Lysanne. “Ik verwonder me over de wijsheid waarmee 19-jarige Christina von Dreien op een heel praktisch-spirituele manier de weg wijst richting een harmonisch bestaan; in vrede en liefde binnen én buiten onszelf. Prachtig boek, zeker een must-read!”

De ontembare vrouw

De ontembare vrouw van Clarissa Pinkola Estés stond al langer op ons ‘to read’ lijstje. Na een paar bladzijden voelen we het al; dit is veel meer dan just another book..

De ontembare vrouw bestellen

De helende reis

Onze emotiegerichte coaching is op basis van de methode van Brandon Bays. In dit boek vertelt Brandon hoe zij haar eigen helingproces in gang heeft gezet en zo tot deze effectieve methode is gekomen.

De helende reis bestellen

Een cursus in wonderen

Dit boek stond al jaren op ons verlanglijstje en hebben we nu gekregen van Soulsister Pauline. Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hét levensboek. Helen Shucman kreeg Een cursus in wonderen gedicteerd van een innerlijke stem. De cursus is een belangrijke inspiratiebron voor grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Williamson.

Het is een boek dat je oppakt en weer even weg legt zodat de inhoud kan landen en integreren. Heel dankbaar dat we dit mogen ontvangen!

Een cursus in wonderen bestellen

Ingangen tot Een cursus in wonderen

Wij liepen zoals veel mensen eerst een tijdje om Een cursus in Wonderen heen. Het boek intrigeert, trekt aan, wil gelezen worden. Maar het is een proces. Willem Glaudemans is een van de vertalers van het oorspronkelijke manuscript. Ingangen tot Een Cursus in Wonderen is makkelijk leesbaar en fijn om te lezen voordat je aan Een cursus in wonderen begint.

Ingangen tot Een cursus in wonderen bestellen

Het Tibetaanse boek van leven en sterven

Nog zo’n mooi boek dat we hebben mogen ontvangen. Deze van Soulsister Henriëtte. Een prachtig boek vol boeddhistische wijsheid waar we hier in het westen nog heel veel van kunnen leren als je het Saskia vraagt.

Het Tibetaanse boek van leven en sterven bestellen

Shaman Healer Sage

Een van onze grote dromen is om een reis te maken naar de oorsprong van Ayahuasca, bij de sjamanen in de Peruaanse Amazone. Dit jaar kon de reis niet doorgaan, fingers crossed voor 2021!

Tot die tijd laat ik me inspireren door de mooie verhalen en wijsheid van Alberto Villoldo en zijn teachers in dit mooie boek: Shaman Healer Sage.

Shaman Healer Sage bestellen

Veel leesplezier!

Wist je dat we naast deze boekentips ook een shop hebben met duurzame artikelen waar wij blij van worden. Leuk om cadeau te geven aan jezelf of iemand anders. We nodigen je uit om een kijkje te nemen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een actiecode met 10% korting in de shop.

Soulsister Tribe nieuwtjes ontvangen?

Wees de eerste die het hoort wanneer er nieuwe mogelijkheden zijn voor jouw magische Ontdekkingsreis bij Soulsister Tribe. Je ontvangt direct een code voor 10% korting in de Soulsister Shop.